Vad kan du tänka dig att misslyckas med?


pexels-photo-540527

Ja ni hörde rätt, inte lyckas med utan misslyckas med? Om det fanns en sak som du skulle göra trots att du visste att du skulle misslyckas? Då är det förmodligen precis det du brinner för, ditt kall. 

När jag får jobba kreativt och fritt med vad jag brinner för och skapa från hjärtat vet jag att jag är på rätt ställe just nu. Så fort jag sätter mig ner för att skriva kommer orden flytande som att jag öppnat upp ett lock som varit stängt för länge. När jag vaknar på morgonen och vet att jag ska få jobba med mina egna projekt vaknar jag med ett leende och hoppar upp i sängen! När jag är inne i mitt flow kommer allt jag önskar naturligt och jag kan jobba utan att sova och äta i princip. Att få vara i sitt rätta kall och flow är något av det härligaste jag upplevt. Som att ge den finaste presenten till sig själv och att jag tar mig på så stort allvar att jag lyssnar till min inre röst som förut skrek sig hes och som jag bara körde över gång på gång. För att jag var rädd för att gå utanför min bekväma comfort zone.

En av mina högsta drömmar är att få känna mig fri i min kreativitet, att få skapa och göra koncept inom personlig utveckling. Att få vara min egna chef, arbeta när och varifrån jag vill. Att kunna skapa mer kvalitetstid med min familj. Att få vara en förebild och inspirera mina egna döttrar till att allt är möjligt och att tro på sig själva och deras drömmar. Att få inspirera, motivera och coacha andra kvinnor till att öppna upp sitt drömcafé, driva bed and breakfast, flytta utomlands, börja måla, byta karriär, eller vad dem nu drömmer om.

Att välja att lyssna inåt har gjort att jag känner mig fri och lättad. Som när huvudvärken släpper, som när man får gå på semester efter en stressig jobbperiod eller när man får ta av sig en tung väska. Jag känner att jag lever dagen till hundra procent inte överlever dagen och längtar till helgen.

Så vad drömmer du om som skulle få dig att skutta ur sängen på morgonen? och vad tycker du är så roligt att göra att du faktiskt skulle kunna tänka dig att misslyckas? för att det ändå är värt det.

För mig är det enkelt nu, jag hoppar ut och jag hoppas att några fler vågar hoppa med mig. För min livsinsikt är att jag inte har råd att vänta, jag ha ett liv att leva! – och jag tänker ge allt vad jag har och njuta av min resa.

Varm kram Maria


Intresserad av att utveckla dig själv? Läs mer om online kursen: My Life Map – for successful dreamers.

Kommentera