Event och workshops

My Life Map Retreat

Fredag – Söndag, Liljero Retreat i Tärnsjö, Uppsala län 1,5 h från Stockholm.

Tänk att få vakna upp efter en god natts sömn, sträcka på dig och smyga ner för trappen till morgonyogan med mjuk och lugn musik och tända ljus. Du väcker kroppen i ett stillsamt tempo och känner in hur du mår i kroppen idag. Du känner dig förväntansfull över dagens workshops och du kan koppla bort allt där hemma för att bara få fokusera på dig själv den här helgen. Du känner dig fri, lugn och harmonisk i den vackra miljön.

Från köket doftar kaffe och nybakat bröd. Alla sätter sig för att äta tillsammans och pratar om gårdagens workshops, nya insikter och den fantastiska middagen som det första matlaget bjöd på. Ni minns den mysiga delningsrundan i soffan, där ni kröp upp med filtar och te och den tända brasan. Där du fick ta del av allas historier och kände dig ännu mer motiverad att våga lyssna inåt och börja leva ditt liv, mer i linje med vad du längtar efter, behöver för att njuta mer och må ditt bästa.

Du tänker att du är glad att du gav det här till dig själv. Att du tog chansen att få komma närmare dig själv i en magisk miljö, i en varm och stärkande omgivning av inspirerande kvinnor.

Du känner dig stärkt, fri och balanserad.

I denna vackra och magiska sal har vi kreativa workshops, yoga, reflektion och umgås över middagar.

Var?

Liljero Retreat, Tärnsjö

När?

Datum för 2020 kommer.

För vem?

Alla kan delta, ingen förkunskap behövs. Du blir vägledd och coachad i alla övningar, yogapass och meditationer.

Ingen religiös koppling. Ett retreat som ger en paus från stress och krav.

Vad är ett retreat?

Ordet ”Retreat” betyder att dra sig tillbaka. Till en plats som ger möjlighet till vila och eftertanke.

Vi avskärmar oss från vardagen för att reflektera över vad som är viktigt i livet.

Allt detta ingår

 • En upplevelse utöver det vanliga i en fantastiskt vacker och harmonisk miljö
 • En helg att bara fokusera på dig själv och din framtid och släppa alla vardagsbestyr hemma
 • Minnen för livet och nya vänskapsband
 • Inspiration till att leva ett liv med mer frihet och balans
 • Insikter om vem du är och var du är på väg i livet
 • Workshops med kraftfulla coachverktyg för att utmana dig själv
 • Kreativ skapande workshop där vi arbetar med våra kärnord och vision board.
 • Utbildningsmaterial och övningar
 • 2 st yogapass (alla kan vara med oavsett nivå)
 • Guidad meditation och visualisering
 • Goodiebag med vackert anteckningsblock, penna, vattenflaska m.m
 • 2 st frukostbuffé
 • 2 st middag
 • 2 st lunch
 • Kaffe, te och fika
 • Boende 2 nätter

Boende

En trappa upp på läktaren finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdrapperier. Att bo och sova i grupp är något vi mår bra av, något som går tillbaka till urminnes tider men som tappats bort i det moderna samhället. I Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

För den som önskar finns även några mer avskilda sovrum.

2 nätter ingår i priset.

Hitta hit

Liljero Retreat ligger i Högsbo, 5 min från Tärnsjö, i Heby kommun och i Uppsala län. Sök på Högsbo 123 i Tärnsjö.

Bil:
Stockholm: 1,5 tim
Arlanda: 1 tim
Uppsala: 45 min

Sala: 30 min
Eskilstuna: 1,5 tim
Gävle: 1 tim
Västerås: 1 tim

Samåkning planeras genom eventet i Facebookgruppen My Life Map Retreat @mylifemapretreat

Kursledare

Maria Wiig, Diplomerad ACC coach, projektledare och livsstilsinspiratör. Grundare av My Life Map –For succesful dreamers


Intresseanmälan

Intresserad av att delta i nästa retreat? Följ gärna My Life Map Retreat på Facebook @mylifemapretreat och fyll i intresseanmälan nedan för att få förtur till en plats.

Denna anmälan är endast en intresseanmälan och ej bindande.


Deltagare som gått online-kursen My Life Map

Omnämnt i bloggar

Foto: Emma Johansson @whatdecoratesmyday

Skribenten, inredaren och influensern Emma Johansson från det populära Instagramkontot om kursen och hennes nya liv som frilansare.

”Genom hela kursen var igenkänningen i Marias vägledande texter nästan skrämmande träffsäkra och försatte oss i gruppen i tillstånd där vi verkligen kunde utmanas, där man gick tillbaka till barndomen, arbetade med att förebygga hinder och vår inre självsabotör, fokuserade på kreativa övningar som dröm- och idékartor. I gruppen av kvinnor som gick kursen var vi alla där av olika anledningar, med olika stora drömmar men med den gemensamma nämnaren att vi längtade efter förändring på något plan i livet”.


”Jag började precis innan sommaren en kurs för att just ta reda på vad jag verkligen vill här i livet. När jag var liten så hade jag stora drömmar och inga begränsningar men nu i vuxen ålder så anpassar vi oss, gör det som förväntas av oss och kompromissar. Vi tappar oss själva av olika anledningar och jag tror att vi alla behöver få en knuff i rätt riktning och ta reda på vad vi verkligen drivs av. Som gör att vi kan uppfylla de där stora drömmarna!” – Josefin Netz

Foto @josefin_netz

Inredningsinfluensern Josefine Netz om kursen.


Det har verkligen varit en tankeväckande kurs. Framför allt har jag givit mig själv tiden att för mig själv formulera vad jag vill, vad jag längtar efter och varför. Det finns ingen annan som kan förändra mitt liv och det är jag som måste rita upp vägen. Ett avsnitt handlar om ens inre självsabotör och där fanns mycket igenkänning. Marias ord att släppa tryggheten och låta drömmarna ta fart för att se vart de tar vägen landade fint hos mig.

Annelie, @anneliesblomsterochbakverk

Omdömen från tidigare deltagare

”Innan kursen var det som att något låg och gnagde inom mig. Något som ville ut. Med Marias fina och peppande sätt att guida genom kursen har jag gjort utvecklande upptäckter om vart jag ska börja bege mig. En sorts inre resa med yttre efterskalv. Rekommenderas starkt!”
Johanna, 30 år, fastighetsmäklare 

”Inspirerande och trygg kursledare! Kursen gav nya insikter och styrka att tänka annorlunda, och som faktiskt håller i sig. Tack för allt Maria!”
Elin

”Kursen gav mig väldigt bra verktyg för att kunna förbättra mig själv och mitt liv. Tack!”
Josefina, 37 år, Inköpare

”Den här kursen påminde mig om hur mycket jag tycker om att ta mig tid att reflektera, klippa och klistra, drömma, fundera, ta ut nya riktningar och stämma av var i livet jag befinner mig. Kursen gav mig tillåtelse, inför mig själv, att ägna tid åt mig själv, bara mig själv, jag fick vara onyttig på bästa ”sändningstid”! Så härligt och så befriande, tack Maria för att du gjorde det möjligt. Givetvis så har detta medfört en väldigt massa nyttiga insikter som jag med glädje tar med mig in i framtiden! Så än en gång, ett innerligt Tack!”
Lena, 52 år, egen företagare inom turism och wellness

”Kursen gav mig nya insikter om mig själv och Maria är skicklig och motiverande i sin coachning.”
Sofia

”Jag kan varmt rekommendera kursen My Lite Map för alla, verkligen alla! Att få reflektera över var man är i livet och sin livssituation! Det skulle alla behöva göra emellanåt! Bra upplägg och jätte spännande övningar som du kan jobba med.”
Felicia, 35, egenföretagare

”Den här kursen har verkligen fått mig att tänka efter, den har gett mig en kraft som jag har haft men tappat någonstans på vägen. Den har hjälpt mig att omvärdera och omprioritera. Tack vare kursen så har mitt liv helt ändrat riktning. Jag har bytt jobb och känner mig ”lätt”
Linda Wejrot, @lindawejrot

Maria har skapat en tankeväckande kurs som kräver att jag själv formulerar vad jag vill, vad jag längtar efter och varför. Och det är just det som gör kursen så bra. Maria guidar oss med värme och bjuder på sig själv och sina erfarenheter. Hon gör det lätt att relatera till egna situationer och exemplifierar alla övningar på ett tydligt sätt. Kan varmt rekommendera kursen till dig som behöver en vägledning i dina tankar om nuet och framtiden.
Annelie, 38 år, operativ projektledare

Tycker det har varit en fantastisk och utmanande kurs som har gett mig insikter i vad som är viktigt för mig i livet samt hur jag vill leva. Jag har stärkts i att våga följa min inre röst och de drömmar som jag har. Maria är en mycket engagerad och inspirerande kursledare som bjuder på sig själv och sina erfarenheter. Jag kan varmt rekommendera denna kursen om man både vill utmana och utveckla sig själv.
Lina, 35 år, inredare/stylist

Trevligt, tankeställande och inspirerande material som fick mig att längta efter varje vecka. Kärnorden tar jag med mig.
Sara Ströberg

Jag är väldigt glad att jag genomfört kursen med Maria. Den har, genom Marias vägledning och material, hjälpt mig att tydligt se en röd tråd genom mitt liv. En tråd av drömmar och mål som jag kommit ifrån men nu hittat tillbaka till. Det känns väldigt bra och jag känner mig stärkt inifrån. Jag är säker på att jag kommer att återgå till materialet flera gånger, när jag känner att jag behöver. Jag rekommenderar ALLA att gå Marias kurs.
Malin, 44, Lönespecialist 

Då jag hoppade på kursen var jag i ett skede jag bara ville framåt. Men. Inget går att forcera och innan jag kan gå framåt måste jag kartlägga situationen här och nu. Det som blev tydligt var att trots att jag vet mycket hjälpte Marias övningar mig att se olika situationer mer visuellt. Insikterna landade djupare. Det är ett helt otroligt gediget material Maria satt samman. Så vackert! Och jag är så glad och tacksam att det var just Maria som med sin autenticitet, värme och fingertoppskänsla guidat mig! Tack tack tack!
Lotta, 43, lärare