Onlinekurs


My Life Map – For successful dreamers.
7 veckors självcoachningsprogram inom personlig utveckling.

 

My-Life-Map-Logo_webb

Din egna livsplan på 7 veckor

Hur skulle det vara om du studsade upp på morgonen med en pirrande känsla av att du levde precis det livet du är ämnad för att leva?

Att du fick arbeta och skapa något du brinner för och planera din dag utifrån dina förutsättningar och livsvärderingar?

Hur skulle din drömdag se ut och vilka är dina superkrafter för att skapa just ditt drömliv? 

pexels-photo-395132

Vad är det? En sju veckors kurs för dig som är intresserad av att utveckla dig själv och vill göra en förändring i ditt liv. Du arbetar själv med materialet i din takt och när du har tid. Varje vecka får du ett nytt steg med övningar. Kursen avslutas med att dina insikter visualiseras och konkretiseras i din egna life map.

Citat-Malin

För vem?  För alla tjejer/kvinnor som är intresserade av att utveckla sig själva och önskar göra en förändring i sitt liv. Inga drömmar är för små eller stora. Ingen förkunskap krävs.

 

Hur går det till? Du får ett eget material varje vecka att arbeta med själv i din takt varifrån du vill, enkelt och smidigt! Du behöver inte passa några tider utan anpassar kursen som du önskar. Du får medlemskap i en sluten FB grupp för gemenskap och utbyte, inspiration och coaching. Där får du ta del av material, övningar, filmer och ljudfiler för konceptet My Life Map – for successful dreamers.

Citat-Sarah

Var anmäler jag mig? Fyll i namn och mailadress i anmälningsformuläret nedan för att anmäla ditt intresse.

Investering: 1495 kr 

Vad får jag i kursen? 

 • 7 veckors coaching program
 • Sammanlagt 48 sidor material med motivation, fakta och övningar.
 • 1 guidad kreativ visualisering i ljudfil
 • My Life Map – din egna actionplan
 • Medlemskap i sluten facebookgrupp med coaching och gemenskap med andra tjejer/kvinnor.

solfjäder_utbildning_webb

Citat_onlinekurs_webb_elvira

Vad kan jag uppnå efter avslutad kurs?

 • En konkret livsplan med tydliga drömmar och mål
 • Insikter om vem du verkligen är och dina inre tankar och drömmar genom att lyssna inåt
 • Få en uppfattning om hur du spenderar din faktiska tid och vad du lägger ditt fokus på
 • En plan för att genomföra de förändringar du önskar
 • Känna dig lättare, avskalad och fokuserad på din framtid
 • Skapat tydliga mål och visioner
 • Fått nya dagsrutiner mer i linje med hur du önskar leva
 • Mer tacksam till ditt liv och allt du har runt dig
 • En livsplan att titta tillbaka på i perioder när du känner dig vilsen, ska ta större beslut och vill veta att du är på rätt spår. Då fungerar din life map som en karta och din kompass. 

Innehåll-kurs2

Rubrik-My-Life-Map---For-successful-dreamers_guldFyll i intresseanmälan

Du kommer att bli kontaktad, detta är inte bindande.


Hur skapades kursen?

Under Marias första föräldraledighet 2014 samlade hon forskning, insikter, reflektioner, drömmar och skapade övningar inom personlig utveckling för att coacha sig själv och göra sin egen livsplan. Det blev till konceptet ”My Life Map – For successful dreamers” som Maria öppnar upp och delar med sig av i sin onlinekurs. Maria ville skapa den utbildningen som hon själv önskar att hon kommit i kontakt med när hon för många år sen började att läsa självhjälpsböcker och intressera sig för personlig utveckling. Maria ville skapa något mer praktiskt och som inte kändes för luddigt och där kom hennes projektledarroll väl till pass med struktur och tydliga mål. Hon ville även skapa något vackert för ögat att arbeta i då hon tyckte att många böcker och kurser inom personlig utveckling kändes mossiga och förlegade för hennes målgrupp. Att slippa tidpunkter att hålla ger frihet och det är viktigt både för Maria och för vad hon vill ge kvinnorna som går kursen. Att få arbeta varifrån och när det passar dem bäst, därav en online kurs.

Kursledare: Maria Wiig, Utbildad och diplomerad ACC coach, projektledare och livsinspiratör.

Grundare av kursen My Life MapFor succesful dreamers

Omnämnt i bloggarDet har verkligen varit en tankeväckande kurs. Framför allt har jag givit mig själv tiden att för mig själv formulera vad jag vill, vad jag längtar efter och varför. Det finns ingen annan som kan förändra mitt liv och det är jag som måste rita upp vägen. Ett avsnitt handlar om ens inre självsabotör och där fanns mycket igenkänning. Marias ord att släppa tryggheten och låta drömmarna ta fart för att se vart de tar vägen landade fint hos mig.

Annelie, @anneliesblomsterochbakverk

Omdömen från tidigare deltagare

”Innan kursen var det som att något låg och gnagde inom mig. Något som ville ut. Med Marias fina och peppande sätt att guida genom kursen har jag gjort utvecklande upptäckter om vart jag ska börja bege mig. En sorts inre resa med yttre efterskalv. Rekommenderas starkt!”
Johanna, 30 år, fastighetsmäklare 

”Inspirerande och trygg kursledare! Kursen gav nya insikter och styrka att tänka annorlunda, och som faktiskt håller i sig. Tack för allt Maria!”
Elin

”Kursen gav mig väldigt bra verktyg för att kunna förbättra mig själv och mitt liv. Tack!”
Josefina, 37 år, Inköpare

”Den här kursen påminde mig om hur mycket jag tycker om att ta mig tid att reflektera, klippa och klistra, drömma, fundera, ta ut nya riktningar och stämma av var i livet jag befinner mig. Kursen gav mig tillåtelse, inför mig själv, att ägna tid åt mig själv, bara mig själv, jag fick vara onyttig på bästa ”sändningstid”! Så härligt och så befriande, tack Maria för att du gjorde det möjligt. Givetvis så har detta medfört en väldigt massa nyttiga insikter som jag med glädje tar med mig in i framtiden! Så än en gång, ett innerligt Tack!”
Lena, 52 år, egen företagare inom turism och wellness

”Kursen gav mig nya insikter om mig själv och Maria är skicklig och motiverande i sin coachning.”
Sofia

”Jag kan varmt rekommendera kursen My Lite Map för alla, verkligen alla! Att få reflektera över var man är i livet och sin livssituation! Det skulle alla behöva göra emellanåt! Bra upplägg och jätte spännande övningar som du kan jobba med.”
Felicia, 35, egenföretagare

”Den här kursen har verkligen fått mig att tänka efter, den har gett mig en kraft som jag har haft men tappat någonstans på vägen. Den har hjälpt mig att omvärdera och omprioritera. Tack vare kursen så har mitt liv helt ändrat riktning. Jag har bytt jobb och känner mig ”lätt”
Linda Wejrot, @lindawejrot

Maria har skapat en tankeväckande kurs som kräver att jag själv formulerar vad jag vill, vad jag längtar efter och varför. Och det är just det som gör kursen så bra. Maria guidar oss med värme och bjuder på sig själv och sina erfarenheter. Hon gör det lätt att relatera till egna situationer och exemplifierar alla övningar på ett tydligt sätt. Kan varmt rekommendera kursen till dig som behöver en vägledning i dina tankar om nuet och framtiden.
Annelie, 38 år, operativ projektledare

Tycker det har varit en fantastisk och utmanande kurs som har gett mig insikter i vad som är viktigt för mig i livet samt hur jag vill leva. Jag har stärkts i att våga följa min inre röst och de drömmar som jag har. Maria är en mycket engagerad och inspirerande kursledare som bjuder på sig själv och sina erfarenheter. Jag kan varmt rekommendera denna kursen om man både vill utmana och utveckla sig själv.
Lina, 35 år, inredare/stylist

Trevligt, tankeställande och inspirerande material som fick mig att längta efter varje vecka. Kärnorden tar jag med mig.
Sara Ströberg

Jag är väldigt glad att jag genomfört kursen med Maria. Den har, genom Marias vägledning och material, hjälpt mig att tydligt se en röd tråd genom mitt liv. En tråd av drömmar och mål som jag kommit ifrån men nu hittat tillbaka till. Det känns väldigt bra och jag känner mig stärkt inifrån. Jag är säker på att jag kommer att återgå till materialet flera gånger, när jag känner att jag behöver. Jag rekommenderar ALLA att gå Marias kurs.
Malin, 44, Lönespecialist 

Då jag hoppade på kursen var jag i ett skede jag bara ville framåt. Men. Inget går att forcera och innan jag kan gå framåt måste jag kartlägga situationen här och nu. Det som blev tydligt var att trots att jag vet mycket hjälpte Marias övningar mig att se olika situationer mer visuellt. Insikterna landade djupare. Det är ett helt otroligt gediget material Maria satt samman. Så vackert! Och jag är så glad och tacksam att det var just Maria som med sin autenticitet, värme och fingertoppskänsla guidat mig! Tack tack tack!
Lotta, 43, lärare