Har du en dröm men inte modet att ta steget? Längtar du efter mer frihet och balans? Längtar du efter förändring men inte vet vad ditt rätta kall är? Är du trött på att lägga livspussel utan mening och vill njuta mer av livet? Då har du kommit rätt.


Nyhet – lansering av bok

En dag är minnet allt du har kvar. Hur ser ditt minne ut? Hur känns det? Hur doftar det? Vad ser du? Exakt. Det är dags att börja nu. Du har ett liv att leva.

Det är med stolthet jag äntligen kan berätta om det kreativa projektet jag har jobbat med under hösten, tillsammans med två andra kreatörer. En idé som föddes i mig redan för fem år sen och som formats och marinerats genom föräldraledigheter, otaliga koppar kaffe och med två ungar på höften.

KALENDER för LIVSPLANERING

Det här är ingen vanlig självhjälpsbok. Inte heller en vanlig kalender. Den har veckouppslag, planering, reflektion och årsvy och det är helt okej att använda den så. Men längtar du efter en förändring i ditt liv, då är den här boken det mest värdefulla verktyg du kan ge dig själv. 


Senaste projekten

My Life Map

Retreat

Den 11-13 oktober i år höll Brand New Living i My Life Map Retreat på Liljero i Tärnsjö. Under en helg fick alla deltagande kvinnor arbeta enskilt med skrivövningar, göra skapande workshops i grupp, lära sig grunderna i Mediyoga, meditationer, guidad visualisering, vandra i skogen och njuta av fantastiska måltider tillsammans.

My Life Map

Självcoachningsprogram Online

Hur skulle det vara om du studsade upp på morgonen med en pirrande känsla av att du levde precis det livet du är ämnad för att leva? Att du fick arbeta och skapa något du brinner för och planera din dag utifrån dina förutsättningar och livsvärderingar?

My Life Map självcoachningsprogram – Din egna livsplan på 7 veckor.

En 7 veckors online kurs för dig som är intresserad av att utveckla dig själv och vill göra en förändring i ditt liv. Du arbetar själv med materialet i din takt och när du har tid. Varje vecka får du ett nytt steg med övningar. Kursen avslutas med att dina insikter visualiseras och konkretiseras i din egna life map.


”Innan kursen var det som att något låg och gnagde inom mig. Något som ville ut. Med Marias fina och peppande sätt att guida genom kursen har jag gjort utvecklande upptäckter om vart jag ska börja bege mig. En sorts inre resa med yttre efterskalv. Rekommenderas starkt!”
Johanna, 30 år, fastighetsmäklare 

”Den här kursen har verkligen fått mig att tänka efter, den har gett mig en kraft som jag har haft men tappat någonstans på vägen. Den har hjälpt mig att omvärdera och omprioritera. Tack vare kursen så har mitt liv helt ändrat riktning. Jag har bytt jobb och känner mig ”lätt”

Linda Wejrot, @lindawejrot

”Inspirerande och trygg kursledare! Kursen gav nya insikter och styrka att tänka annorlunda, och som faktiskt håller i sig. Tack för allt Maria!”
Elin

Trevligt, tankeställande och inspirerande material som fick mig att längta efter varje vecka. Kärnorden tar jag med mig.
Sara Ströberg


Skrivet om My Life Map